ČIŠČENJE LOVILCEV MAŠČOB

Večje kuhinje (gostinski lokali, hoteli, bolnišnice,…) zahtevajo posebne maščobolovilce oziroma separatorje kuhinjskih maščob, ki se uporabljajo za odstranjevanje kuhinjskih odplak v cevovodih. Odstranjevanje odplak preprečuje zamašitev odtoka ter omogoča okolju varno zbiranje odplak. Separatorje maščob je potrebno za njihovo optimalno delovanje redno čistiti.

Ohranite svojo kuhinjo v popolni kondiciji z našimi specializiranimi storitvami čiščenja lovcev maščob!

Večje kuhinje se soočajo z izzivi čiščenja kuhinjskih odplak. Da bi ohranili nemoten pretok v cevovodih in preprečili neprijetne zamašitve, so ključni separatorji kuhinjskih maščob. Ti inovativni sistemi so namenjeni učinkovitemu odstranjevanju maščob iz odpadnih vod, hkrati pa varujejo okolje.

Da bi vaši separatorji maščob delovali optimalno, je redno čiščenje nujno. Naša ekipa strokovnjakov se ponaša z izkušnjami in znanjem, ki sta ključna pri tem zahtevnem procesu čiščenja. Z uporabo specializirane opreme in metod vam zagotavljamo temeljito odstranitev maščob in drugih nečistoč iz lovilcev maščob, ohranjajoč s tem vaše cevovode čiste in proste.

S sodelovanjem z nami boste prejeli več kot le strokovno čiščenje. Naša ekipa bo tudi pregledala stanje vaših lovcev maščob, prepoznala morebitne težave ali poškodbe ter vam svetovala glede vzdrževanja in preventivnih ukrepov za zagotavljanje optimalnega delovanja vaših sistemov.

čiščenje greznice
Pokličite 041 330 451
Pokličite 080 80 77
Čiščenje kanalizacije
Čiščenje greznic
Čiščenje kuhinjskih odtokov
Čiščenje ponikovalnic