ČIŠČENJE KANALIZACIJE

Nepretočni oziroma zamašeni kanalizacijski sistemi povzročajo številne neprijetnosti. Ena izmed pogostih nevšečnosti je izliv fekalij v stanovanju. Takšnim in drugačnim situacijam se lahko s pravočasnim preventivnim čiščenjem kanalizacije izognemo. S preventivnim čiščenjem in pregledom cevovodov ocenimo prisotnost oblog na njihovih stenah oziroma prisotnost morebitnih mehanskih poškodb cevi.

Redno čiščenje kanalizacije in preventivni pregledi zagotavljajo njeno učinkovito delovanje in zmanjšujejo verjetnost materialne škode. Preventivno čiščenje kanalizacije je še posebno priporočljivo za večstanovanjske stavbe, kjer lahko že manjša napaka v delovanju sistema privede do večjih materialnih posledic.

Odmetavanje odpadkov v odtoke je eden med najpogostejših vzrokov za zamašitev kanalizacije.

NE ODLAŠAJTE

Naše izkušeno in usposobljeno osebje je opremljeno s najnovejšo tehnologijo in inovativnimi metodami čiščenja. S pomočjo visokotlačnih vodnih curkov in specializirane opreme temeljito odstranimo vse odlagane obloge, saj verjamemo v zagotavljanje dolgotrajnih in učinkovitih rešitev. Ne samo, da bomo očistili vašo kanalizacijo, ampak bomo tudi pregledali sistem, da bi odkrili morebitne težave in vam svetovali o preventivnih ukrepih za ohranitev optimalnega delovanja.

Ne čakajte, da se težave še poslabšajo. Stopite v stik z nami danes in si zagotovite strokovno čiščenje kanalizacije, ki bo vašemu domu povrnilo svežino, učinkovitost in brezskrbnost. Vaša kanalizacija bo hvaležna, vi pa boste uživali v čistem in brezhibnem okolju!

Čiščenje greznic
Čiščenje kuhinjskih odtokov
Čiščenje lovilcev maščob
Čiščenje ponikovalnic